centrum_panorama_hostshopping
Här på DriveLab-området ska det bli en eventhallFoto: Pressbild

Eventhall öppnar i Arlandastad

Driveleb i Arlandastad kommer i maj att öppna upp en eventuell med plats för upp till 800 personer: - Det är väldigt roligt att se att utvecklingen av Drivelab och hela området runt Arlanda blivit så högintressant de senaste åren, kommenterar Arlandastad Holdings VD Dieter Sand.

centrum_artikel_host

TrainingPartner kommer att driva eventhallen på 1500 kvadratmeter med plats för uppemot 800 personer. TrainingPartner har redan ett stort engagemang i området och hyr ca 700 kvadratmeter egna lokaler samt att man har en egen testbana och snart även hotell i anslutning till området. Till hösten får man även en egen terrängbana. Eventhallen står klar redan 1:a maj.
– Äntligen börjar marknaden inse potentialen och möjligheterna av att etablera sig vid en flygplats. Vi satsar på långa relationer med våra samarbetspartners, så det är extra roligt när det går bra för dom. Training Partner är en av våra absolut viktigaste samarbetspartners, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, i ett pressmeddelande.

TrainingPartners VD Peter Olofsson säger i pressmeddelandet att man med eventhallen kommer kunna spara in tid för sina kunder då de kan hålla sina event direkt på området istället för att åka någon annanstans. DriveLab ska vara en modern arena med fokus på utbildning, forskning och utveckling samt marknad i direkt anslutning till Arlanda flygplats. Den är även en del av så kallade Airport City-projektet.

pantamera_avc_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
brobygget_outsider
connys