centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Bankomat etablerar i Arlandastad

Arlandastad Group har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Bankomat AB för ett nytt hus som kommer att placeras i Explore Arlandastad. Arlandastad Group och BRA Bygg bildar ett JV-bolag för fastighetsutvecklingen. Bankomat ägs av Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank inklusive Sparbankerna.

centrum_artikel_host

Bankomat är ledande inom kontanthantering i Sverige med nästan 600 kontantautomater på olika platser och cirka 40 anställda. Bankomat bygger upp en egen värdehantering för att säkerställa kontantförsörjningen och etablerar ett platskontor i Explore Arlandastad. Lokalen, med en yta på cirka 1700 kvm BTA och möjlighet att utöka med cirka 200 kvm, beräknas vara klar för inflyttning under kvartal tre 2024. Stefan Wikman, värdehanteringschef på Bankomat AB, betonar fördelarna med platsens läge och Arlandastad Groups samarbetsvilja.

Arlandastad Group skapar också ett JV-bolag med BRA Bygg för fastighetsutvecklingen, baserat på ett fastighetsvärde om 4450 SEK/kvm byggrätt för en yta om 3300 kvm. Dieter Sand, VD för Arlandastad Group, understryker deras framgångsrika affärsutveckling trots osäkerheter och ser fram emot samarbetet med Bankomat och BRA Bygg.

connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
klara_outsider