defacto_pan2020
Nu har Alexander en spelning på hemmaplan. Foto: Privat

Nu har Alex bokats in i Märsta

Efter succén i sociala medier har Alexander Helsinghof bokats in till Vinyl 26:e februari: - Det kommer bli grymt, är astaggad, hälsar Alexander.

centrum_artikel_host

Alexander Helsinghof har gjort succé på sociala medier och anlitas flitigt inne på klubbar i Stockholm. Men i Märsta har han ännu inte spelat fram tills nu. 26:e februari har han bokats in av Vinyl. Han låter hälsa att han är ”astaggad”:
– Det blir skön musik att sjunga med till och lite dans. Även lite ackapella.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Kultur & Nöje På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
humbacken_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Kultur & Nöje Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

centrum_host_helsida
halloween

Här är godischanserna störst

Kultur & Nöje Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

Eatery hade bästa räkmackan

Kultur & Nöje Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out