helsida_bostad
Här är det bland annat Elisee och Sheriff som får idolkort med TusseFoto: Insändarbild
Foto: Magnus Granhagen
Elie fick träffa sin idol Tusse som ställde upp på bilder för den som ville Foto: Insändarbild
Foto: Magnus Granhagen

Många ville se Tusse på Märstakalset

Märstakalset arrangerades på lördagen och lockade massor med märstabor till schlagerfestivalvinnaren Tusses föreställning.

centrum_artikel_host

Märstakalset var tillbaka igen efter pandemiåren. Nu hade Tusse bjudits in tillsammans med Stageacademy som letade nya talanger från Märsta. men det var Tusse som lockade flest till centrums scen. Det var packat och knökat. Publiken bjöd även på en allsång tillsammans med den populäre artisten.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

toppbanner

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

centrum_sommar2022_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys