centrum_panorama_hostshopping
Här är det bland annat Elisee och Sheriff som får idolkort med TusseFoto: Insändarbild
Foto: Magnus Granhagen
Elie fick träffa sin idol Tusse som ställde upp på bilder för den som ville Foto: Insändarbild
Foto: Magnus Granhagen

Många ville se Tusse på Märstakalset

Märstakalset arrangerades på lördagen och lockade massor med märstabor till schlagerfestivalvinnaren Tusses föreställning.

centrum_artikel_host

Märstakalset var tillbaka igen efter pandemiåren. Nu hade Tusse bjudits in tillsammans med Stageacademy som letade nya talanger från Märsta. men det var Tusse som lockade flest till centrums scen. Det var packat och knökat. Publiken bjöd även på en allsång tillsammans med den populäre artisten.

moderat_pan_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

defacto_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

centrum_host_helsida
connys_helsida
humbacken_helsida
oppethus_helsida_2023
pantamera_avc_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
nrh
centrum_outsider_host
humbacken_outsider
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
connys
swedol_outsider