moderat_pan_nov
McDonalds öppnade upp för Familj & Vänner redan på onsdagenFoto: Facebook

McDonalds öppnar upp

På torsdag är det efterlängtad öppning för McDonalds i Märsta.

centrum_artikel_host

Det har varit stort intresse för McDonalds i Märsta och på torsdagen öppnar restaurangen upp. Men redan under onsdagen fick vänner och bekanta komma in för att proväta och provtesta McDonalds nyaste restaurang i Sverige. I sociala medier har tusentals kommuninvånare längtat efter öppningen. Senast märstaområdet hade McDonalds var för över två år sedan när det låg en restaurang i Arlandastad. Det finns förvisso McDonalds på Sky City. märsta.nu har sökt McDonalds för kommentar kring invigningen men utan resultat. Enligt Google så öppnar restaurangen klockan 10.00.

Läs mer: McDonalds kommer till Märsta

pantamera_avc_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

centrum_host_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

connys_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida_2023
humbacken_helsida
moderat_pan_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

humbacken_outsider
swedol_outsider
connys
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
oppethus_agy_2023_outsider