helsida_bostad
McDonalds öppnade upp för Familj & Vänner redan på onsdagenFoto: Facebook

McDonalds öppnar upp

På torsdag är det efterlängtad öppning för McDonalds i Märsta.

centrum_artikel_host

Det har varit stort intresse för McDonalds i Märsta och på torsdagen öppnar restaurangen upp. Men redan under onsdagen fick vänner och bekanta komma in för att proväta och provtesta McDonalds nyaste restaurang i Sverige. I sociala medier har tusentals kommuninvånare längtat efter öppningen. Senast märstaområdet hade McDonalds var för över två år sedan när det låg en restaurang i Arlandastad. Det finns förvisso McDonalds på Sky City. märsta.nu har sökt McDonalds för kommentar kring invigningen men utan resultat. Enligt Google så öppnar restaurangen klockan 10.00.

Läs mer: McDonalds kommer till Märsta

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
toppbanner

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

ungdomsarbete_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

defacto_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh
arbete_outsider