eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Jens avtackade Idoljuryn

Jens Hult var med på Idolfinalen och avtackade Idoljuryn som slutar: - Jag gillar juryn, jag har snackat med dem offstage och alla är jättetrevliga. Alexander Bard är en väldigt fin kille om man inte ser honom i rutan, alltså han är ju god där också men han är hård liksom, men han är jättetrevlig annars, säger Jens till märsta.nu

centrum_artikel_host

I samband med Idolfinalen i fredags avtackades juryn av några speciellt inbjudna gäster, Jens Hult var en av dessa som framförde en specialskriven version av sin egna ”Precis som du vill” till Anders Bagge. Bagge och Hult hade ju en speciell relation under Idol 2013 och bland annat kallade Anders Jens för ”sonen han inte har”. Jens tyckte att det var kul att vara tillbaka i Globen när märsta.nu träffar honom i samband med en av pauserna:
– Det är inte samma anspänning längre som det var förut, man är inte lika nervös och man kan njuta av det mycket mer. Jag var mer nervös då, även om jag hade åkt ut så var det fortfarande nervöst när man skulle uppträda. Nu är det bara kul, jag är tacksam över att bara få vara här, det är som en bonus, sa Jens.

Vilka minnen har du från Idol?
– Jag kommer ihåg väldigt mycket från Idol, även fast det är två år sen, och jag har bara bra minnen, väldigt bra minnen. Jazz-kvällen tyckte jag var roligast, sen tyckte jag om Heart of Gold-låten som också var fantastiskt rolig, och finalen 2013 var väldigt kul.

Du var väldigt bra vän med Anders…
– Ja! Vi kom väldigt bra överens, han tyckte ju om min stil och han sa han ville bli min farsa och grejer, och det är alltid kul! Det var jätte kul att få hylla honom här i kväll, det var som en bonus, det trodde jag ju inte skulle få hända, och det var skit kul.

Kommer du sakna juryn nu när det är deras sista kväll?
– Ja jag har ingen aning om hur det kommer att bli nu, så jag kommer sakna dem, absolut!

Vad har Idol betytt för dig?
– Idol har ju betytt att jag har fått en skjuts in i de här branschen, så att jag liksom får sjunga och spela.

Hur går karriären idag?
– Jag är ute och spelar och sjunger, det är verkligen jättekul.

Har du kontakt med någon från Idol-gänget idag?
– Gabriel Alares och jag är jättebra kompisar, och jag pratar med Erik (Erik Rapp, trea i Idol 2013, reds. anm.) ibland också. Han och jag ligger på samma skivbolag så vi snackar.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida

Märstaborna bland de största semmelfrossarna

Kultur & Nöje Semlans magi sprider sig över landet när semmelperioden äntligen är här. Enligt Coops senaste rapport om semmelkonsumtionen är det ingen tvekan om att märstaborna gillar att frossa i det klassiska bakverket. Över två miljoner semlor försvann från Coops butiker under 2023, och även i år förväntas efterfrågan vara hög.

Märstabo vann 1,7 miljoner på Lotto

Kultur & Nöje Två lyckliga invånare, en från Haninge och en från Märsta, kan nu skatta sig som miljonvinnare efter Lottos lördagsdragning. Båda spelarna matchade alla sju nummer och belönades med imponerande vinster på exakt 3 411 047 kronor var.

centrum_host_helsida
jullov

Detta kan du göra under jullovet

Kultur & Nöje Med jullovet i antågande är det dags att planera för roliga aktiviteter för hela familjen. Oavsett intresse eller ålder finns det ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan runt om i kommunen.

eldsjal2024_helsida

Julmarknad i Herresta Lada

Kultur & Nöje Julmarknaden på Herresta Lada i Odensala är redo att välkomna besökare för ännu ett år av julglädje och lokal hantverksskönl. Sedan över två decennier har denna marknad varit ett populärt resmål för lokalinvånare och besökare under adventssöndagarna innan julafton.

Jimmy laddad inför Burgar-SM i Gråbo

Kultur & Nöje Om en vecka äger Burger-SM rum i Gråbo, där Jimmy Jansson från Shiptune Burgers har förberett sig noggrant inför tävlingen. Över 70 lag kommer att delta i årets tävling, som har tre grenar: Freestyle, Vegetariskt och Hemlig låda.

bildextra

Folkfest under Märsta Kalaset

Kultur & Nöje Märsta centrum blev på lördagen platsen för en spektakulär folkfest när Märsta kalaset ägde rum. Evenemanget lockade flera tusen besökare som samlades för en dag fylld med musik, dans och underhållning.

Säsongsavslutning för Steninge Motorträff

Kultur & Nöje En minnesvärd säsongsavslutning av Steninge Motorträff ägde rum under onsdagskvällen och slog alla förväntningar. Evenemanget, som har blivit en väntad höjdpunkt för motorentusiaster, samlade en imponerande samling fordon från när och fjärran för att fira kärleken till motorvärlden.

Satsning på lokala artister under Summer Squeeze

Kultur & Nöje I år är det större satsning på lokala artister under Sigtuna Summer Squeeze: - Vi tycker att det är så kul att kunna samla en del av alla duktiga, lokala artister som finns i Sigtuna vid ett tillfälle, säger Göran Lundh, ordförande i Sigtuna Event.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider