helsida_bostad
Mohammad Al-Said med Dolph LundgrenFoto: Riddarens Vårdcentral

Dolph Lundgren i Märsta

Dolph Lundgren var i Märsta under söndagen vilket dokumenterades med en selfie av Mohammad på Riddarens Vårdcentral i Märsta Centrum: - Han behövde hjälp med ett besvär och kom in på drop-in eftersom han hade hört att vi alltid har öppet där man kunde få tid direkt, säger Mohammad Al-Saaid, läkare på Riddarens vårdcentral.

centrum_artikel_host

Riddaren Vårdcentral i Märsta fick oväntat besök när Dolph Lundgren kom på besök. Läkaren Mohammad tog en selfie med honom och lade upp på Riddarens facebooksida. Vips var det då flera andra som sa sig ha sett Dolph Märsta, bland annat på apoteket i ICA Kvantum. Dolph Lundgren föddes i Spånga men studerade faktiskt på Valstaskolan enligt Wikipedia. Onekligen verkar det finnas kopplingar till Märsta kvar.

Mohammad Al-Saaid var den som tog emot honom och därefter tog selfien med honom. Han berättar att Dolph behövde hjälp med ett besvär och kom på drop-in eftersom han hade hört att de alltid har öppet och man kan få en tid direkt:
– Lyckligtvis kunde han hinna med flyget till inspelningen av Aquaman, säger Mohammad Al-Saaid

ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

pantamera_avc_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
pantamera_out