kyrka_advent _pan
Mohammad Al-Said med Dolph LundgrenFoto: Riddarens Vårdcentral

Dolph Lundgren i Märsta

Dolph Lundgren var i Märsta under söndagen vilket dokumenterades med en selfie av Mohammad på Riddarens Vårdcentral i Märsta Centrum: - Han behövde hjälp med ett besvär och kom in på drop-in eftersom han hade hört att vi alltid har öppet där man kunde få tid direkt, säger Mohammad Al-Saaid, läkare på Riddarens vårdcentral.

centrum_artikel_host

Riddaren Vårdcentral i Märsta fick oväntat besök när Dolph Lundgren kom på besök. Läkaren Mohammad tog en selfie med honom och lade upp på Riddarens facebooksida. Vips var det då flera andra som sa sig ha sett Dolph Märsta, bland annat på apoteket i ICA Kvantum. Dolph Lundgren föddes i Spånga men studerade faktiskt på Valstaskolan enligt Wikipedia. Onekligen verkar det finnas kopplingar till Märsta kvar.

Mohammad Al-Saaid var den som tog emot honom och därefter tog selfien med honom. Han berättar att Dolph behövde hjälp med ett besvär och kom på drop-in eftersom han hade hört att de alltid har öppet och man kan få en tid direkt:
– Lyckligtvis kunde han hinna med flyget till inspelningen av Aquaman, säger Mohammad Al-Saaid

moderat_pan_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

centrum_host_helsida
connys_helsida
dackskifte_helsida
halloween

Här är godischanserna störst

Nöjesnyheter Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

advent_kyrka_helsida
höstlov

Stort intresse för musikproduktion

Kulturnyheter Ungdomar i kommunen har stort intresse för musikproduktion och under Höstlovet arrangeras en kurs inom området: - Eftersom vår terminskurs i musikproduktion på kulturskolan är fullbokad och intresset är så stort, ville vi skapa den här möjligheten under höstlovet, säger Beata Alving, kulturskolechef i Sigtuna kommun.

vintermarknad_helsida
defacto_helsida

Eatery hade bästa räkmackan

Nöjesnyheter Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
nrh
connys
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
swedol_outsider
centrum_outsider_host
marknaden_outsider