helsida_bostad
Senast Valstadagen arrangerades var 2019Foto: Magnus Granhagen

Dags för Valstadagen igen

Idag är det Valstadagen med start klockan 12.00 vid Vattentornsparken

centrum_artikel_host

Privatpersoner, föreningar och företag har engagerats till Valstadagen idag och det blir full aktivitet för både valstabor och resten av invånarna.

Klockan 12.00 idag lördag är det dags för Valstadahgen. Förutom knallar, mat, uppträdanden och uppvisningar från lokalt föreningsluv så kommer man kunna vara i både Valsta centrum och Vattentornsparken. Ett 50-tal aktörer har engagerats i dagen.
– Årets Valstadag har verkligen ett späckat program med mat från olika länder, försäljning av hantverk och annat, information från föreningar och organisationer, prova på-aktiviteteter, loppis, dans, sång, musik, trollkarl, hoppborg, popcorn och glass.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ungdomsarbete_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

toppbanner

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
nrh
arbete_outsider