moderat_sep_pan

Beach i Sigtuna ett aprilskämt

Beachen i Sigtuna som märsta.nu rapporterade om igår är som de flesta säkert anade ett aprilskämt.

centrum_artikel_host

Det blir ingen beach i Sigtuna, de flesta anade så klart att det var frågan om ett av märsta.nu:s aprilskämt. Vi ber om ursäkt om vi vilselett någon men våra skämt på 1:a april är normalt väldigt uppskattade och en tradition vi gärna tar vidare kommande år. Vi ber också om ursäkt om någon av de nämna i artikeln tagit illa vid sig

connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
toppbanner

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

centrum_sommar2022_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
nrh
centrum_sommar_outsider2022
connys
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider