Långreven 20

Nya ägare till villa i Sigtuna – prislappen: 5 200 000 kronor

Fastigheten på adressen Långreven 20 i Sigtuna har fått nya ägare.

Köpare är Åsa Helena och Stefan Saméo Grolander, 53 och 56 år, och säljare är Marianne Elisabeth Modén. Köpet blev klart i augusti 2023 och priset blev 5 200 000 kronor. Kedjehuset är 134 kvadratmeter stort och byggdes 2001.

För bara två månader sedan såldes ett annat hus bara några hundra meter bort, på Ljustret 15. Där landade priset på 5 750 000 kronor för det 144 kvadratmeter stora huset.

De senaste tolv månaderna har det sålts fem hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Jarlers Väg 17, som gick för 8 350 000 kronor.

Bostadsmarknaden står sig stark

Bostad Bostadsmarkanden i kommunen visar inga röda siffror för varken bostadsrätter eller villor den senaste tremånadersperioden. Villapriserna har gått upp med hela tolv procent sedan juni.

Stor ökning av vräkningar som drabbar barn

Bostad Enligt färsk statistik från Kronofogden var det första halvåret i år många barn som drabbades av vräkningar: – Antalet barn som berörs ökar när det totala antalet vräkningar går upp. Det kan vara barn som mister sitt hem, men det kan också handla om barn som bor på deltid hos en förälder som vräks, säger Davor Vuleta, privatekonomisk talesperson på Kronofogden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening