Tjädervägen 3
Tjädervägen 3

Nya ägare till villa i Märsta – prislappen: 3 450 000 kronor

Försäljningen av fastigheten på adressen Tjädervägen 3 i Märsta är nu klar.

Nya ägare är Sina Jawed Naderi, 27, och Parasto Bismilah Naderi, 44, och säljare är Shabana och Pirdad Nazari. Byggår för radhuset är 1969 och boarean är 102 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i december 2022 och priset blev 3 450 000 kronor.

I augusti såldes ett annat radhus alldeles i närheten, på Fasanvägen 17. Där såldes ett 102 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 3 750 000 kronor.

De senaste tolv månaderna har det sålts 13 hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Ekvägen 10, som gick för 6 100 000 kronor.

Bostadsmarknaden står sig stark

Bostad Bostadsmarkanden i kommunen visar inga röda siffror för varken bostadsrätter eller villor den senaste tremånadersperioden. Villapriserna har gått upp med hela tolv procent sedan juni.

Stor ökning av vräkningar som drabbar barn

Bostad Enligt färsk statistik från Kronofogden var det första halvåret i år många barn som drabbades av vräkningar: – Antalet barn som berörs ökar när det totala antalet vräkningar går upp. Det kan vara barn som mister sitt hem, men det kan också handla om barn som bor på deltid hos en förälder som vräks, säger Davor Vuleta, privatekonomisk talesperson på Kronofogden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening