Kantarellvägen 11

Nya ägare till villa i Märsta – 4 000 000 kronor blev priset

4 000 000 kronor fick Per Lennart Jansson Toor och Annabel Christine Elisabeth Jansson Toor, båda 35 år, ge för kedjehuset på adressen Kantarellvägen 11 i Märsta.

Huset byggdes 1970 och har en boyta på 125 kvadratmeter. Köpet från säljarna Rickard Erik Birger Samuelsson och Jenny Maria Cecilia Samuelsson blev klart i juli 2023.

Ett par hundra meter bort såldes nyligen ett annat hus, på Smultronstigen 5. Priset blev där 4 300 000 kronor, för det 107 kvadratmeter stora huset.

De senaste tolv månaderna har det sålts tolv hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Ekvägen 7, som gick för 6 800 000 kronor.

Bostadsmarknaden står sig stark

Bostad Bostadsmarkanden i kommunen visar inga röda siffror för varken bostadsrätter eller villor den senaste tremånadersperioden. Villapriserna har gått upp med hela tolv procent sedan juni.

Stor ökning av vräkningar som drabbar barn

Bostad Enligt färsk statistik från Kronofogden var det första halvåret i år många barn som drabbades av vräkningar: – Antalet barn som berörs ökar när det totala antalet vräkningar går upp. Det kan vara barn som mister sitt hem, men det kan också handla om barn som bor på deltid hos en förälder som vräks, säger Davor Vuleta, privatekonomisk talesperson på Kronofogden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening