Gunilla Bielkes Väg 7

Hus på 138 kvadratmeter sålt i Sigtuna – priset: 6 255 000 kronor

Försäljningen av fastigheten på adressen Gunilla Bielkes Väg 7 i Sigtuna är nu klar.

Nya ägare är Lena Kerstin Ingegerd Stevens, 68, och Brian Jay Stevens, 58, och säljare är Monica Elisabet Brobäck och Åke Peder Svensson. Det 138 kvadratmeter stora huset är byggt 2003. Ägarbytet blev klart i juni 2023 och priset blev 6 255 000 kronor.

Mindre än en månad tidigare såldes ett annat hus på samma gata, på Gunilla Bielkes Väg 33. Där blev priset för en 190 kvadratmeter stor villa 5 890 000 kronor.

De senaste tolv månaderna har det sålts fyra hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Broholmsvägen 25, som gick för 9 000 000 kronor.

Bostadsmarknaden står sig stark

Bostad Bostadsmarkanden i kommunen visar inga röda siffror för varken bostadsrätter eller villor den senaste tremånadersperioden. Villapriserna har gått upp med hela tolv procent sedan juni.

Stor ökning av vräkningar som drabbar barn

Bostad Enligt färsk statistik från Kronofogden var det första halvåret i år många barn som drabbades av vräkningar: – Antalet barn som berörs ökar när det totala antalet vräkningar går upp. Det kan vara barn som mister sitt hem, men det kan också handla om barn som bor på deltid hos en förälder som vräks, säger Davor Vuleta, privatekonomisk talesperson på Kronofogden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening