Ringvägen 43

81 kvadratmeter stort hus i Märsta sålt till nya ägare

4 900 000 kronor fick Anna Elisabet Nilsson, 35, och Alf Erik Andreas Olofsson, 32, ge för huset på adressen Ringvägen 43 i Märsta.

Husets byggår är 1958 och det har en boyta på 81 kvadratmeter. Köpet från säljarna Lars-Åke och Marie Elisabeth Olofsson blev klart i juli 2023.

Ett par hundra meter bort såldes för ett par månader sedan ett annat hus, på Ängsvägen 9. Där såldes ett 140 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 5 900 000 kronor.

De senaste tolv månaderna har det sålts tre hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Ängsvägen 9, som gick för 5 900 000 kronor.

Bostadsmarknaden står sig stark

Bostad Bostadsmarkanden i kommunen visar inga röda siffror för varken bostadsrätter eller villor den senaste tremånadersperioden. Villapriserna har gått upp med hela tolv procent sedan juni.

Stor ökning av vräkningar som drabbar barn

Bostad Enligt färsk statistik från Kronofogden var det första halvåret i år många barn som drabbades av vräkningar: – Antalet barn som berörs ökar när det totala antalet vräkningar går upp. Det kan vara barn som mister sitt hem, men det kan också handla om barn som bor på deltid hos en förälder som vräks, säger Davor Vuleta, privatekonomisk talesperson på Kronofogden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening