Vassundavägen 176

2 250 000 kronor blev priset när fastigheten på Vassundavägen 176 i Sigtuna bytte ägare

2 250 000 kronor fick Scandinavian Air Bridge AB från Knivsta, ge för tomten på adressen Vassundavägen 176 i Sigtuna.

Köpet från säljarna Itziar Martinez Gonzalez och Sergio Martinez Hoyer blev klart i mars 2023. Tomten är 1 420 kvadratmeter stor.

För mindre än en månad sedan såldes ett hus strax över kilometer därifrån, på Venngarn 621. Där såldes ett 134 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 6 225 000 kronor.

De senaste tolv månaderna har det bara sålts ett hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det var Murarbo 140, som gick för 2 595 000 kronor.

Hyresförhandlingen går till skiljeman

Bostad Fastighetsägarna Stockholm har valt att vända sig till hyresnämnden för att få en skiljeman utsedd, som kommer att hantera hyresförhandlingarna för 2024 års hyror i elva stockholmskommuner.

Liten nedgång i bostadspriserna

Bostad Senaste statistiken från Svensk Mäklarstatistik visar att bostadsrättspriserna i Sigtuna kommun går upp med 1 procent under de senaste tre månaderna. Även i hela Stockholms län noteras en ökning på 1 procent för bostadsrätter.

Oron för höjda hyror växer hos hyresgäster

Bostad Hyresgästföreningen rapporterar om pågående förhandlingar med SigtunaHem där hyresnivåerna står i fokus. Det råder en spänning mellan parterna då fastighetsägarna tidigare uttryckt en önskan om en höjning på 12 procent, en siffra som mötts av betydande förvåning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening