Klockaregränd 2

140 kvadratmeter stort hus i Sigtuna sålt för 16 750 000 kronor

Martin och Åsa Anna Ebba Hintze är nya ägare till huset på adressen Klockaregränd 2 i Sigtuna.

Husets byggår är 1934 och det har en boyta på 140 kvadratmeter. Säljare är Åsa Kristina Zäll och Peter Claus Adam Zäll. Ägarbytet gjordes i augusti 2022 och priset blev 16 750 000 kronor.

Nyligen såldes ett annat hus bara några hundra meter bort, på Skolbacken 36. Priset blev där 3 500 000 kronor, för det 103 kvadratmeter stora huset.

De senaste tolv månaderna har det sålts 26 hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Klockaregränd 3, som gick för 17 000 000 kronor.

Bostadsmarknaden står sig stark

Bostad Bostadsmarkanden i kommunen visar inga röda siffror för varken bostadsrätter eller villor den senaste tremånadersperioden. Villapriserna har gått upp med hela tolv procent sedan juni.

Stor ökning av vräkningar som drabbar barn

Bostad Enligt färsk statistik från Kronofogden var det första halvåret i år många barn som drabbades av vräkningar: – Antalet barn som berörs ökar när det totala antalet vräkningar går upp. Det kan vara barn som mister sitt hem, men det kan också handla om barn som bor på deltid hos en förälder som vräks, säger Davor Vuleta, privatekonomisk talesperson på Kronofogden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening