Jarlers Väg 17

120 kvadratmeter stort hus i Sigtuna sålt för 8 350 000 kronor

Ida Maria Margareta Unander-Scharin och Patrick Jerry Schönemann, båda 36 år, är nya ägare till huset på adressen Jarlers Väg 17 i Sigtuna.

Husets byggår är 1967 och det har en boyta på 120 kvadratmeter. Säljare är Martin Patrik Joachim Fälldin och Britt Inger Ernberg. Ägarbytet gjordes i januari 2023 och priset blev 8 350 000 kronor.

I vintras såldes ett annat hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Albods Väg 18. Där såldes ett 149 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 6 700 000 kronor.

De senaste tolv månaderna har det sålts 15 hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Ljustret 9, som gick för 12 700 000 kronor.

Bostadsmarknaden står sig stark

Bostad Bostadsmarkanden i kommunen visar inga röda siffror för varken bostadsrätter eller villor den senaste tremånadersperioden. Villapriserna har gått upp med hela tolv procent sedan juni.

Stor ökning av vräkningar som drabbar barn

Bostad Enligt färsk statistik från Kronofogden var det första halvåret i år många barn som drabbades av vräkningar: – Antalet barn som berörs ökar när det totala antalet vräkningar går upp. Det kan vara barn som mister sitt hem, men det kan också handla om barn som bor på deltid hos en förälder som vräks, säger Davor Vuleta, privatekonomisk talesperson på Kronofogden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening