moderaterna_riksdag
Linda ÖstlundFoto: Pressbild

MED startar om i Sigtuna

Efter några års idé startar nu MED upp i Sigtuna igen med sigtunabonbon Linda Östlund som ordförande: - Vi märker av att intresset för vår politik ökar och att många av kommunens invånare är trötta på hur kommunen sköts, säger Linda i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

I samband med förra valet satsade MED stort med före detta socialdemokratiska profilerna Anna Kalles och Marcus Brixskiöld. Trots starka affischnamn knep man inga mandat till KF och lokalföreningen lades sen ner. Med tio månader kvar till val är det dags att damma av partiklubban igen. Linda Östlund ska leda partiet i valrörelsen i Sigtuna.
– Vi märker av att intresset för vår politik ökar och att många av kommunens invånare är trötta på hur kommunen sköts. Skattemedel används på ett slösaktigt vis, viktig kärnverksamhet nedprioriteras och otryggheten ökar. Detta vill, och kan, vi ändra på, säger Linda Östlund, ordförande för Medborgerlig Samling i Sigtuna.

Enligt ett pressmeddelande så ökar intresset för MED.
– Vi ser här i Sigtuna att allt fler får upp ögonen för oss, vilket är jättekul! Vi märker att det finns en ökad efterfrågan här på politiker som inte bara pratar, utan faktiskt gör någonting. Och vi lovar att vi inte kommer att ligga på latsidan. Vi vill arbeta för att öka tryggheten i hela Sigtuna kommun. En annan fråga som vi brinner för är vår infrastruktur, våra vägar som verkligen skulle behöva uppdateras samt Arlanda och vikten av att flygplatsen får utvecklas och växa. Sigtuna förtjänar bättre, fortsätter Linda Östlund.

Inget innehåll hittades

Det verkar som att inget innehåll hittades för den länk du klickade på. Prova att gör en sökning och se om du kan hitta det du söker.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out