bovard_sh

Zedendahl lämnar Destination Sigtuna

Destination Sigtunas VD Camilla Zedendahl kommer att lämna sitt uppdrag för motsvarande tjänst hos Kungliga Djurgårdens Intressenter.

Zedendahl har arbetat på Destination Sigtuna under 17 år och hon har varit med och utvecklat bolaget från turistbyrå till ett destinationsutvecklingsbolag.
– I augusti kommer vi att tacka av Camilla Zedendahl efter 17 fantastiska år på posten. Nu fokuserar vi på att finna en efterträdare som kan fortsätta att driva Sigtunas kärnfrågor vidare med samma kraft, säger Björn Jonzon styrelseordförande i Destination Sigtuna AB.

Kungliga Djurgårdens intressenter är en sammanslutning bestående av alla aktörer på Djurgården och totalt är det ca 15 miljoner som besöker attraktionerna årligen.
– Det är med stor ödmjukhet jag nu lämnar Sigtuna efter många fantastiska år för att möta alla Kungliga Djurgårdens intressenter. Jag ser framemot att vi tillsammans ska fördjupa ett redan starkt samarbete, att se vad vi kan göra bättre tillsammans än var och en, säger Zedendahl i ett pressmeddelande.

nationaldag_helsida

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

moderaternamaj

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

happyhomes_2019

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

oppning_helsida

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

bonava_maj_helsida
varfest_helsida
nationaldag_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

fme_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider
colorama_april
nationaldag_out
nrh
connys
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out
oppning_outsider
defacto_outsider