centrum_tvaar

Zedendahl lämnar Destination Sigtuna

Destination Sigtunas VD Camilla Zedendahl kommer att lämna sitt uppdrag för motsvarande tjänst hos Kungliga Djurgårdens Intressenter.

centrum_tvaar

Zedendahl har arbetat på Destination Sigtuna under 17 år och hon har varit med och utvecklat bolaget från turistbyrå till ett destinationsutvecklingsbolag.
– I augusti kommer vi att tacka av Camilla Zedendahl efter 17 fantastiska år på posten. Nu fokuserar vi på att finna en efterträdare som kan fortsätta att driva Sigtunas kärnfrågor vidare med samma kraft, säger Björn Jonzon styrelseordförande i Destination Sigtuna AB.

Kungliga Djurgårdens intressenter är en sammanslutning bestående av alla aktörer på Djurgården och totalt är det ca 15 miljoner som besöker attraktionerna årligen.
– Det är med stor ödmjukhet jag nu lämnar Sigtuna efter många fantastiska år för att möta alla Kungliga Djurgårdens intressenter. Jag ser framemot att vi tillsammans ska fördjupa ett redan starkt samarbete, att se vad vi kan göra bättre tillsammans än var och en, säger Zedendahl i ett pressmeddelande.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

connys

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

sangensemble
happyhomes_2019
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
ridskola_2019_helsida
banner_trerosor

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

arlandagolf
sh_oppet
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider