defacto_pan

Zedendahl lämnar Destination Sigtuna

Destination Sigtunas VD Camilla Zedendahl kommer att lämna sitt uppdrag för motsvarande tjänst hos Kungliga Djurgårdens Intressenter.

marstakalaset_artikel

Zedendahl har arbetat på Destination Sigtuna under 17 år och hon har varit med och utvecklat bolaget från turistbyrå till ett destinationsutvecklingsbolag.
– I augusti kommer vi att tacka av Camilla Zedendahl efter 17 fantastiska år på posten. Nu fokuserar vi på att finna en efterträdare som kan fortsätta att driva Sigtunas kärnfrågor vidare med samma kraft, säger Björn Jonzon styrelseordförande i Destination Sigtuna AB.

Kungliga Djurgårdens intressenter är en sammanslutning bestående av alla aktörer på Djurgården och totalt är det ca 15 miljoner som besöker attraktionerna årligen.
– Det är med stor ödmjukhet jag nu lämnar Sigtuna efter många fantastiska år för att möta alla Kungliga Djurgårdens intressenter. Jag ser framemot att vi tillsammans ska fördjupa ett redan starkt samarbete, att se vad vi kan göra bättre tillsammans än var och en, säger Zedendahl i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
kontor_thaifong
colorama_april2
defacto_helsida
sommar
ica_valsta_choklad

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

sommar_centrum
happyhomes_2019

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
connys
nrh