defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Ytterligare reparation av Måbybron

Måbybron som reparerades i augusti kommer att genomgå ytterligare reparationer med start på måndag 16/9.

centrum_artikel

I augusti renoverades Måbybron och den stängdes av från och till. Nu kommer en ny period av renovering med start på måndag 16/9, det nya arbetet kommer att pågå i 6-8 veckor enligt Sigtuna kommun. Under reparationstiden kommer ett körfält att vara helt avstängt och det kan innebära begränsningar i framkomligheten över bron.

Det kommer under tiden att finnas både flaggvakter och trafikljus som reglerar trafiken. Måbyleden behöver byta ut några av sina delar därav renoveringen.

kcbygg_helsida
marina_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

connys_helsida
studenten2020_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

speedy_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
nrh
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider