defacto_pan2020
Foto: Mats Lagergren/Svenska kyrkan

Ytterligare fyra personer avlidna

Ytterligare fyra personer i kommunen har avlidit till följd av covid-19 fram till och med 14:e december.

centrum_artikel

Under pandemin har nu 64 personer avlidit till följd av covid-19 enligt siffror från Socialstyrelsen. Det är fyra personer under december månad. Antalet som avlidit sedan i somras är drygt 30 personer.

Region Stockholm meddelar att det sedan i tisdags rapporterats in 6226 nya smittade personer i länet. 763 är i behov av sjukvård vilket är 55 färre. 85 personer har avlidit i regionen mellan tisdag och fredag. 76 personer i behov av intensivvård.

Antikroppstester som genomförts under vecka 50 visar att 39 procent haft ett positivt svar av cirka 20 500 tester. Av de som testades för covid-19 vecka 50, cirka 11 000 personer, var 20 procent positiva.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
meko_helsida
centrum_helsida2020

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_out
swedol_outsider
meko_outsider