moderat_sommar
Foto: SAS

Ytterligare flyg i luften för SAS

SAS skickar upp ytterligare tio plan i luften under juli och totalt kommer det att vara ett drygt 40-tal plan i luten.

centrum_artikel

SAS som nyligen bett om statliga medel från regeringarna i Danmark och Sverige ökar kapaciteten i juli med tio plan. Från Arlanda kommer man ha 23 destinationer, varav tretton är utrikesdestinationer och tio inrikes. När efterfrågan återvänder kommer det successivt att läggas till destinationer:
– I och med att restriktioner och inreseregler lättar i olika länder ser vi en ökning i efterfrågan på resor. Det är fortsatt viktigt att du som resenär håller dig informerad om vilka regler som gäller för respektive land och destination, och att du stannar hemma om du har symptom. Vi vill också påminna våra kunder om de åtgärder som SAS vidtagit för att minska risken för smittspridning och de förändringar det innebär för din resa, till exempel kravet på munskydd under flygresan, säger Freja Annamatz, presschef, SAS.

Trafiken i juli kommer att vara på ca 30 procent av normal kapacitet för SAS.

speedy_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

sommar_sigtuna2020
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

connys_helsida
nrh
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
marina_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta