defacto_pan2020
Foto: SAS

Ytterligare flyg i luften för SAS

SAS skickar upp ytterligare tio plan i luften under juli och totalt kommer det att vara ett drygt 40-tal plan i luten.

SAS som nyligen bett om statliga medel från regeringarna i Danmark och Sverige ökar kapaciteten i juli med tio plan. Från Arlanda kommer man ha 23 destinationer, varav tretton är utrikesdestinationer och tio inrikes. När efterfrågan återvänder kommer det successivt att läggas till destinationer:
– I och med att restriktioner och inreseregler lättar i olika länder ser vi en ökning i efterfrågan på resor. Det är fortsatt viktigt att du som resenär håller dig informerad om vilka regler som gäller för respektive land och destination, och att du stannar hemma om du har symptom. Vi vill också påminna våra kunder om de åtgärder som SAS vidtagit för att minska risken för smittspridning och de förändringar det innebär för din resa, till exempel kravet på munskydd under flygresan, säger Freja Annamatz, presschef, SAS.

Trafiken i juli kommer att vara på ca 30 procent av normal kapacitet för SAS.

defacto_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

centrum_helsida2020
festspec_host2020_helsida
connys_helsida
boisigtuna
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider