halloween_centrum

Ytterligare ett tungt nederlag

FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

centrum_artikel

Det var en odiskutabel seger för gästande Internazionale Stockholm på Midgårdsvallen. Gästerna hade 2-0 i paus och det underlättade inte att Emanuel Ndayishimiye blev utvisad för Arlanda efter 32 minuter. Arlanda fredade målet i andra fram till sista minuterna när gästerna skickade in ytterligare två mål vilket betydde 0-4 på resultattavlan. 15 poäng skiljer nu till säker mark med tolv matcher kvar att spela. Närmast väntar Österåker, 25:e september borta.

2020_helsida
helsida_var2021
dack-helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

bostad_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

mp_host_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
mp-outsider
nrh
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider