moderater_pan_sommar

Ytterligare ett tungt nederlag

FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

Det var en odiskutabel seger för gästande Internazionale Stockholm på Midgårdsvallen. Gästerna hade 2-0 i paus och det underlättade inte att Emanuel Ndayishimiye blev utvisad för Arlanda efter 32 minuter. Arlanda fredade målet i andra fram till sista minuterna när gästerna skickade in ytterligare två mål vilket betydde 0-4 på resultattavlan. 15 poäng skiljer nu till säker mark med tolv matcher kvar att spela. Närmast väntar Österåker, 25:e september borta.

defacto_helsida
connys_helsida
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
pantamera_avc_helsida
social_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

mp_helsida_april

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
pantamera_out
event_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider_social
ewas_outsider
mp_outsider2022
nrh
moderat_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022