moderater_pan_sommar
Karsten Bjärbo (KD), nämndens ordförande, ger blommor till enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.Foto: Jamshid Jamshidi
Kristina Holmberg, förvaltningschef.Foto: Jamshid Jamshidi
Kvalitetschefen Lena Bjuhr-Erngren delar ut verifikatet. Foto: Jamshid Jamshidi
Enhetschefen Tedros Tekie tar emot verifikatetFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Enhetscheferna Iris Fichter von Eichwald och Tedros TekieFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

Äldre– och omsorgsboendet Ymer har blivit godkända för den nya kvalitetsstandarden. Standarden innebär att boendet har en god kvalitet med bra ordning samt ökad livskvalitet och trygghet för brukarna.
– Vi har bestämt att vi vill utveckla vår äldreomsorg till ännu bättre, därför har vi kvalitetscertifierat ett av våra boenden, Ymer. Det har gått fantastiskt fort, fantastiskt bra, och vi klarade den certifieringen på rekordfart, säger Lena Bjuhr-Erngren, kvalitetschef i Sigtuna kommun.

Först i Sverige
Enhetschefen Iris Fichter von Eichwald berättar att man lagt ner ett enormt arbete sedan man bestämde sig för att kvalitetssäkras, där man tillsammans med cheferna och alla anställda gått igenom alla punkter för att certifieras. Och boendet har nu lyckats uppnå kvalitetsstandarden – som först i landet.
– Jag är jätte stolt och det är jätte kul. Men utan enhetschefernas engagemang och medarbetarnas delaktighet hade det aldrig gått så här bra, säger Lena Bjuhr-Erngren.

mp_helsida_april
defacto_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

social_helsida
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
ewas_helsida
pantamera_avc_helsida

Brand på Broholmen

Blåljus Det brinner på Broholmen i Sigtuna och brandkåren är på plats med sin brandbåt för att släcka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022