defacto_pan
Karsten Bjärbo (KD), nämndens ordförande, ger blommor till enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.Foto: Jamshid Jamshidi
Kristina Holmberg, förvaltningschef.Foto: Jamshid Jamshidi
Kvalitetschefen Lena Bjuhr-Erngren delar ut verifikatet. Foto: Jamshid Jamshidi
Enhetschefen Tedros Tekie tar emot verifikatetFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Enhetscheferna Iris Fichter von Eichwald och Tedros TekieFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

Äldre– och omsorgsboendet Ymer har blivit godkända för den nya kvalitetsstandarden. Standarden innebär att boendet har en god kvalitet med bra ordning samt ökad livskvalitet och trygghet för brukarna.
– Vi har bestämt att vi vill utveckla vår äldreomsorg till ännu bättre, därför har vi kvalitetscertifierat ett av våra boenden, Ymer. Det har gått fantastiskt fort, fantastiskt bra, och vi klarade den certifieringen på rekordfart, säger Lena Bjuhr-Erngren, kvalitetschef i Sigtuna kommun.

Först i Sverige
Enhetschefen Iris Fichter von Eichwald berättar att man lagt ner ett enormt arbete sedan man bestämde sig för att kvalitetssäkras, där man tillsammans med cheferna och alla anställda gått igenom alla punkter för att certifieras. Och boendet har nu lyckats uppnå kvalitetsstandarden – som först i landet.
– Jag är jätte stolt och det är jätte kul. Men utan enhetschefernas engagemang och medarbetarnas delaktighet hade det aldrig gått så här bra, säger Lena Bjuhr-Erngren.

defacto_helsida
bonava_juli_hel
ica_valsta_choklad
colorama_april2

Märsta Port byter namn

Notiser Märsta Port i Tingvalladalen/Valstabacken blir ett minne blott då Kultur- och fritidsnämnden fattat beslut om nytt namn.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
sommar
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019

uppdaterad Kraftig röklukt över Märsta

Blåljus Kraftig röklukt spred sig över centrala Märsta under förmiddagen: - Det var lite panik för oss boende då det ruktade rök från ventilation i både bostäder och butiker, säger en läsare till märsta.nu

arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
bonava_juli_outsider
defacto_outsider
nrh
connys