moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Wislander stannar i Skånela

Veronica Wislander förlänger sitt kontrakt med Skånela över kommande säsong.

centrum_artikel

Veronica Wislander har fyra säsonger i Skånela bakom sig och nu är det klart med ännu en säsong. Hon nu hunnit fylla 27 år och är en tongivande linjespelare i Skånela som spelar i Allsvenskan kommande säsong:
– Veronica är en av de bästa mittsexorna i serien så det är såklart jättekul att hon väljer att förlänga sitt kontrakt. Hon är väldigt spelskicklig och smart så hon är egentligen alltid ett hot framåt. Dessutom är hon snabb vilket gör att hon allt som oftast är först i kontringarna också, kommenterar tränare Fredrik Söderberg Wernheim på klubbens hemsida.

connys_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
spedition_sigtuna
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sommar_sigtuna2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
nrh
sigtuna_natur_sommar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider