centrum_panorama2020

Wingsspelare i TV-pucken

Sju spelare från Wings är uttagna till TV-Pucken, fyra ordinarie och tre reserver.

centrum_artikel

Wings skickar fyra spelare rätt in i Upplands TV-pucklag. Ytterligare tre är reserver. De fyra ordinarie är Sebastian Bergvall, Albin Lingebrand, Johannes Hellsten och Leon Larsson. Reserverna består av Simon Björklund, Jesper Andersson och Lucas Eriksson. Ytterligare en spelare med förflutet i Wings är uttagen till Stockholm Nord, det är Albin Grewe som via Wings och Täby hamnat i Djurgården denna säsong.

studenten2020_helsida
stottasigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommarlov_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

valvet_helsida
connys_helsida
happy_homes_mars

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
nrh
swedol_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stottasigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
valvet_outsider
kcbygg_outsider