moderat_sommar

Wingsspelare i TV-pucken

Sju spelare från Wings är uttagna till TV-Pucken, fyra ordinarie och tre reserver.

centrum_artikel

Wings skickar fyra spelare rätt in i Upplands TV-pucklag. Ytterligare tre är reserver. De fyra ordinarie är Sebastian Bergvall, Albin Lingebrand, Johannes Hellsten och Leon Larsson. Reserverna består av Simon Björklund, Jesper Andersson och Lucas Eriksson. Ytterligare en spelare med förflutet i Wings är uttagen till Stockholm Nord, det är Albin Grewe som via Wings och Täby hamnat i Djurgården denna säsong.

defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
helsida_sommarlov
2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov
nrh
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider