defacto_pan
Foto: Insändarbild/Johan Hemström

Wingsspelare redo för TV-pucken

I kommande TV-pucken kommer Wings att ha med fem spelare som antingen spelar eller spelar i Wings.

Wings har tre spelare med i TV-pucken och ytterligare två som nyligen valt att kliva över till AIK, samtliga födda 2004. Backarna Fabian Hemström och Leon Häggström spelar i Wings tillsammans med målvakten William Larsson. Elvis Jansson, back, och William Rosenfors är fostrade i Wings.

Den gångna helgen spelade de i Uppland mot Stockholm Nord, Södermanland, Lidingö J18 och Stockholm Syd. Det blev två segrar, en oavgjord och en förlust. Insatsen i samtliga tre matcher var bra berättar Johan Hemström från Wings som var på plats. I helgen startar TV-pucken med matcher i Visby för Uppland.

arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
sommar_centrum
defacto_helsida
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh
connys