defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Johan Hemström

Wingsspelare redo för TV-pucken

I kommande TV-pucken kommer Wings att ha med fem spelare som antingen spelar eller spelar i Wings.

centrum_artikel

Wings har tre spelare med i TV-pucken och ytterligare två som nyligen valt att kliva över till AIK, samtliga födda 2004. Backarna Fabian Hemström och Leon Häggström spelar i Wings tillsammans med målvakten William Larsson. Elvis Jansson, back, och William Rosenfors är fostrade i Wings.

Den gångna helgen spelade de i Uppland mot Stockholm Nord, Södermanland, Lidingö J18 och Stockholm Syd. Det blev två segrar, en oavgjord och en förlust. Insatsen i samtliga tre matcher var bra berättar Johan Hemström från Wings som var på plats. I helgen startar TV-pucken med matcher i Visby för Uppland.

speedy_helsida
defacto_helsida
sportlov_sigtuna
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

salong_elisabeth_helsida
teatergrillen_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

happyhomes_2019
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
connys_helsida
2020_helsida
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider