moderaterna_panorama
Emil Gabrielsson och Oscar SaarhusFoto: Wings

Wingsspelare förlänger

Wings har förlängt kontrakten med Emil Gabrielsson och Oscar Saarhus.

Både Gabrielsson och Saarhus är två viktiga pjäser inför den kommande säsongen. Saarhus skriver på ett 2-årskontrakt med Wings. Båda trivs bra i Wings och vill ta klivet uppåt i seriesystemet med Wings. Man vill för kommande säsong nå Allettan till att börja med. Bådas bästa minne för den gångna säsongen var den historiska kvalmatchen mot Teg.

mp_helsida_april
defacto_helsida
liber_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

2020_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh