panorama_centrum

Wingsfostrad spelare i JVM

Wingsfostrade Daniel Ljungman tar plats i JVM-laget som ska spela i Kanada över jul- och nyår.

Daniel Ljungman representerade Wings till gymnasieåldern, sen bar det av för spel i Linköping där han nu utvecklats till en av landets talangfullaste forwards. Han står registrerad som center/högerforward. Han var en av fyra spelare från Wings som spelade i TV-pucken 2017. Nu är det alltså dags för nästa stora utmaning.
– Det känns bra. Kul att det börjar närma sig och träffa alla grabbar. Jag har träffat alla egentligen sedan innan, så man känner alla ganska bra tycker jag. Det är verkligen en sammansvetsad grupp, det är många som har varit med mycket så det är kul, säger Ljungman till VMhockey.se

Tillvardags är Ljungman i Linköping där han gjort hela 24 matcher i SHL denna säsong och även noterat två mål. Han är blott 18 år gammal och hyllas för sitt defensiva spel. I VM ska Sverige möta USA, Schweiz, Ryssland och Slovakien. Fyra tuffa matcher.
– Det är ju egentligen inga promenadsegrar överhuvudtaget så att det är bara tuffa matcher. Vi måste vara med i varje match, det blir tufft men roligt, säger Daniel Ljungman enligt vmhockey.se

 

 

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
logistik_sigtuna_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

liber_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

retro_helsida
2020_helsida
connys_helsida
helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
logistik_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
outsider
connys
retro_outsider