stationshusen
Foto: Wings

Wingsförlust mot Strömsbro

Wings förlorade i omstarten av Hockeyettan efter coronastoppet med 5-3 mot Strömsbro.

centrum_artikel

Wings som drabbats av covid-19 i truppen spelade sin första match på sjutton dagar när laget mötte Strömsbro på bortaplan. Lagen följdes åt i målprotokollet i stort sett hela matchen, Wings kvitterade Strömsbros ledningar tre gånger om. När Strömsbro gjorde 4-3 i slutet av matchen så satsade Wings på kvittering igen genom att plocka ut målvakten, det slutade med att Strömsbro avgjorde med 28 sekunder kvar i tom kasse.

Sju spelare har haft bekräftat Covid i truppen och man har bara kunnat träna tre gånger innan matchen.
– Ringrost syntes och vi var alldeles för mjuka, och fick kämpa i uppförsbacke hela matchen, säger lagledare Peter Matsson.

Wings är nu under strecket till AllEttan efter jul. Men man får snabb chans till revansch då Visby Roma kommer till Märsta på fredag.

Målen
Ödman-Hadzinicolic, Andrén, Lindström

2020_helsida
ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

connys_helsida
meko_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
meko_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider