defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wingsförlust i Nacka

Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

Wings fick en kanonstart på serien tidigare i veckan då man besegrade Åker/Strängnäs med 7-3, men på fredagskvällen begav man sig till Nacka där det dock blev förlust. Wings kom tillbaka två gånger om i matchen men i tredje så avgjorde Nacka när det återstod ca 14 minuter kvar att spela, Wings tog både timeout och plockade ut målvakten Andrej Vasiljevic men utan resultat. Ny bortamatch väntar på tisdag mot Eskilstuna Linden.

Målen
Yucel, Jacobsson

ica_valsta_choklad

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
happyhomes_2019

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

arlanda_golf_juli

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sommar
bonava_juli_hel
defacto_helsida
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

colorama_april2

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

defacto_outsider
sportfiske_sommar
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
bonava_juli_outsider
connys