defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wingsförlust i Nacka

Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

Wings fick en kanonstart på serien tidigare i veckan då man besegrade Åker/Strängnäs med 7-3, men på fredagskvällen begav man sig till Nacka där det dock blev förlust. Wings kom tillbaka två gånger om i matchen men i tredje så avgjorde Nacka när det återstod ca 14 minuter kvar att spela, Wings tog både timeout och plockade ut målvakten Andrej Vasiljevic men utan resultat. Ny bortamatch väntar på tisdag mot Eskilstuna Linden.

Målen
Yucel, Jacobsson

sigtuna_funkis

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

defacto_host2018

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

sportfiskebanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

icavalsta_julbanner

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

julbanner2
lager_bilnet
happy_homes_juli
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

fme_jul

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

connys
vanster_jul
colorama_vinter
komvuxq3_4
outsider
objekt2
sigtunavatten_standard
nrh_lania
funkis_2
objekt4
objekt3