defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wingsförlust i Nacka

Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

Wings fick en kanonstart på serien tidigare i veckan då man besegrade Åker/Strängnäs med 7-3, men på fredagskvällen begav man sig till Nacka där det dock blev förlust. Wings kom tillbaka två gånger om i matchen men i tredje så avgjorde Nacka när det återstod ca 14 minuter kvar att spela, Wings tog både timeout och plockade ut målvakten Andrej Vasiljevic men utan resultat. Ny bortamatch väntar på tisdag mot Eskilstuna Linden.

Målen
Yucel, Jacobsson

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

happyhomes_2019
connys
defacto_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
sportlov2019
korpen_jan-feb

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

sangensemble

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

banner_trerosor
nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider