moderaterna_panorama
Foto: Wings

Wings vidare mot alla odds

Mot alla odds lyckades Wings gå vidare, inte nog med att man vände 0-3 i match 2 och spelade den sjunde längsta matchen i landets historia så vann man match tre bara timmar efter övertidsdramat.

Wings sitter i skrivande stund i bussen från Umeå till Märsta, i bagaget har man säkrat fortsatt spel i play off. Bara timmar efter övertidsdramat kom 5-2 mot Teg. Wings rivstartade med 2-0-ledning, en ledning som stod sig till slutet av andra när Teg reducerade. I början av tredje ligger Teg på och Wings är ängsliga, istället för 2-2 blir det 1-3 via Emil Gabrielsson med 13.30 kvar att spela.

Teg tar ut målvakten och går för forcering, men det slutar med mål i tom kasse för Joel Linander som gör sitt andra mål i matchen. Teg lyckas få in 2-4 och tar på nytt ut sin målvakt, bara för att se Wings fastställa slutresultatet till 5-2 med 15 sekunder kvar. Nu får man vänta in söndagen när ett lag ska välja Wings som motståndare. Med tanke på den moral Wings visat upp sista två matcherna så blir det ingen lätt match för något lag.

ewas_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ewas_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider