arlandagk_panorama
Wings tränare och sportchef Björn Lidström

Wings värvar NHL-meriterad spelare

Wings har värvat NHL-meriterade Pavel Brendl inför starten av fortsättningsserien på söndag: - Det är förstås fantastiskt att få detta i lås. Pavel Brendl blir en tillgång inte bara för Wings utan för hela Hockeyettan, säger tränare och sportchef Björn Lidström

centrum_pask

Pavel Brendl har 78 matcher i NHL på meritlistan samt 11 mål, men det var över 14 år sedan han gjorde mål i NHL och 12 år sedan han spelade sin sista match i ligan. De senaste tio åren har han spelat i bland annat dåvarande Elitserien med Mora, KHL, tjeckiska, schweiziska ligan. Senast var han i Slovakien och redan inför den här säsongen var han på väg till Wings.

Men nu har övergången gått i lås. Han är spelklar till starten av fortsättningsserien på söndag då Wings tar sig an Hammarby:
– Även om Pavel blivit äldre och trappat ned så är han en mycket skicklig och sevärd spelare. Det lär inte finnas någon spelare i hela serien som har ett så bra spelsinne och ett så hårt skott som Pavel, uppger sportchefen och tränaren Björn Lidström

Enligt ordförande Johan Karlsson är värvningen möjlig tack vare att sponsorer gått in och finansierat.
– Det är självklart att Pavel Brendl ökar intresset för Wings och Hockeyettan och jag vill verkligen uppmana alla att ta chansen att se honom spela, säger Karlsson i pressmeddelandet från Wings.

valsta_utveckling
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

fme_helsida
sigtunavatten_standard

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

defacto_helsida
ica_pask
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

logistik_utbildning
bonava_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

happyhomes_2019

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

centrum_pask_helsida
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
fme_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2