defacto_pan
Wings tränare och sportchef Björn Lidström

Wings värvar NHL-meriterad spelare

Wings har värvat NHL-meriterade Pavel Brendl inför starten av fortsättningsserien på söndag: - Det är förstås fantastiskt att få detta i lås. Pavel Brendl blir en tillgång inte bara för Wings utan för hela Hockeyettan, säger tränare och sportchef Björn Lidström

Pavel Brendl har 78 matcher i NHL på meritlistan samt 11 mål, men det var över 14 år sedan han gjorde mål i NHL och 12 år sedan han spelade sin sista match i ligan. De senaste tio åren har han spelat i bland annat dåvarande Elitserien med Mora, KHL, tjeckiska, schweiziska ligan. Senast var han i Slovakien och redan inför den här säsongen var han på väg till Wings.

Men nu har övergången gått i lås. Han är spelklar till starten av fortsättningsserien på söndag då Wings tar sig an Hammarby:
– Även om Pavel blivit äldre och trappat ned så är han en mycket skicklig och sevärd spelare. Det lär inte finnas någon spelare i hela serien som har ett så bra spelsinne och ett så hårt skott som Pavel, uppger sportchefen och tränaren Björn Lidström

Enligt ordförande Johan Karlsson är värvningen möjlig tack vare att sponsorer gått in och finansierat.
– Det är självklart att Pavel Brendl ökar intresset för Wings och Hockeyettan och jag vill verkligen uppmana alla att ta chansen att se honom spela, säger Karlsson i pressmeddelandet från Wings.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april2
sommar_centrum

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

fme_helsida
ica_valsta_choklad
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sbrf_helsida
happyhomes_2019

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_outsider
colorama_april
sbrf_outsider
connys
sportfiske_sommar
nrh
fme_outsider