stationshusen
Foto: Wings/Insändarbild

Wings vann viktigt bottenmöte

Wings tog en viktig seger under söndagen mot Sollentuna.

centrum_artikel

Wings vann med 5-2 mot Sollentuna. Wings vände underläge 0-2 i första till ledning med 4-2 innan perioden var till ända. Mittenperioden blev sedan mållös och i slutet av tredje kom 5-2. I wingskassen svarade lånet Edvin Olofsson för hela 44 räddningar. Därmed tar Wings ett kliv upp i tabellen och är just nu femma.

Lagledare Peter Matsson berättar att det var full fart framåt, trots att Sollentuna gjorde sina mål. I mittenperioden pressade Sollentuna på men man lyckades ändå hålla mållöst. I tredje får man slita på igen och man spelar med en man mindre i fyra minuter. Till slut kommer 5-2 i powerplay.

Målen
Hedin 2, Hedemyr, Andersson och Sarhus.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

meko_helsida
2020_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

ridskola2020_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
connys