defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wings vann trots tappad ledning

Wings ångar på i Division 2 Östra och besegrade Göta Traneberg på tisdagskvällen.

Efter en trög start har Wings fått upp farten i Division 2. På tisdagen kom ny seger efter 6-5 mot Traneberg. Pigg start av Wings räckte inte då Traneberg inför slutperioden hade 4-4, samtliga Götas mål kom just i mittenperioden där Wings tappade ledning 4-0.

I tredje kom 5-4 snabbt för Wings och 6-4 med 5.22 kvar att spel, Göta reducerade med 2.12 kvar att spela men kom inte närmare än så trots att man plockade ut målvakten på slutet. Närmast väntar toppmöte mot tvåan Haninge hemma på fredag.

Målen
2 Andersson, Eriksson, Mohlin, Jacobsson, Larsson

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sigtunavatten_standard
banner_trerosor
connys

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

defacto_helsida
sangensemble
ridskola_2019_helsida
sportlov2019

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

happyhomes_2019

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

korpen_jan-feb
nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider