julbanner
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wings vann trots tappad ledning

Wings ångar på i Division 2 Östra och besegrade Göta Traneberg på tisdagskvällen.

Efter en trög start har Wings fått upp farten i Division 2. På tisdagen kom ny seger efter 6-5 mot Traneberg. Pigg start av Wings räckte inte då Traneberg inför slutperioden hade 4-4, samtliga Götas mål kom just i mittenperioden där Wings tappade ledning 4-0.

I tredje kom 5-4 snabbt för Wings och 6-4 med 5.22 kvar att spel, Göta reducerade med 2.12 kvar att spela men kom inte närmare än så trots att man plockade ut målvakten på slutet. Närmast väntar toppmöte mot tvåan Haninge hemma på fredag.

Målen
2 Andersson, Eriksson, Mohlin, Jacobsson, Larsson

icavalsta_julbanner
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

sportfiskebanner2

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

sigtuna_funkis

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

julbanner2
happy_homes_juli
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

fme_jul

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

lager_bilnet
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

vanster_jul
connys
outsider
funkis_2
objekt4
objekt3
colorama_vinter
objekt2
nrh_lania
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4