sommar
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wings vann trots tappad ledning

Wings ångar på i Division 2 Östra och besegrade Göta Traneberg på tisdagskvällen.

Efter en trög start har Wings fått upp farten i Division 2. På tisdagen kom ny seger efter 6-5 mot Traneberg. Pigg start av Wings räckte inte då Traneberg inför slutperioden hade 4-4, samtliga Götas mål kom just i mittenperioden där Wings tappade ledning 4-0.

I tredje kom 5-4 snabbt för Wings och 6-4 med 5.22 kvar att spel, Göta reducerade med 2.12 kvar att spela men kom inte närmare än så trots att man plockade ut målvakten på slutet. Närmast väntar toppmöte mot tvåan Haninge hemma på fredag.

Målen
2 Andersson, Eriksson, Mohlin, Jacobsson, Larsson

sommar_centrum

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

arlanda_golf_juli
bonava_juli_hel
sigtunavatten_standard

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

ica_valsta_choklad

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

defacto_helsida
sommar
happyhomes_2019
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

colorama_april2

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

bonava_juli_outsider
colorama_april
connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh