arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wings vann trots tappad ledning

Wings ångar på i Division 2 Östra och besegrade Göta Traneberg på tisdagskvällen.

centrum_pask

Efter en trög start har Wings fått upp farten i Division 2. På tisdagen kom ny seger efter 6-5 mot Traneberg. Pigg start av Wings räckte inte då Traneberg inför slutperioden hade 4-4, samtliga Götas mål kom just i mittenperioden där Wings tappade ledning 4-0.

I tredje kom 5-4 snabbt för Wings och 6-4 med 5.22 kvar att spel, Göta reducerade med 2.12 kvar att spela men kom inte närmare än så trots att man plockade ut målvakten på slutet. Närmast väntar toppmöte mot tvåan Haninge hemma på fredag.

Målen
2 Andersson, Eriksson, Mohlin, Jacobsson, Larsson

bonava_helsida
logistik_utbildning
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

sigtunavatten_standard
fme_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

happyhomes_2019
defacto_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

valsta_utveckling
centrum_pask_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

colorama_april2

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

defacto_outsider
sh_oppet
colorama_april
ridskola2019_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider