bovard_sh

Wings vann toppmötet

Wings svarade för ett riktigt styrkebesked på fredagskvällen när man körde över tvåan Haninge med 6-0: - Idag gör vi det bra över 60 min vilket är första gången denna säsong och ger inte Haninge mycket till chans, uppger tränare Mattias Valente för sajten eastcoasthockey.se

rosta_sigtuna2

105 åskådare bänkade sig i Pinbackshallen för att se trean Wings mot tvåan Haninge. Efter 60 minuter var placeringarna omvända. Wings körde över Haninge med 6-0 och vann skotten med förkrossande 49-22. 1-0 svarade Simon Nilsson för tidigt i matchen i andra kom tvåan, trean och fyran genom Eric Jacobsson, Johannes Yucel och Filip Wallin. Tidigt i tredje ökade Andreas Svanberg på till 5-0 och Yucel fastställde slutresultatet med 4 minuter kvar att spela.
– Vi är konsekventa i vårt agerande över hela isen och fuskar inte med detaljerna vilket gör oss tunga att möta idag. Många som förtjänar extra beröm idag. Vi tar med oss detta, är lediga imorrn och laddar för en ny vecka med tre matcher, summerade tränare Mattias Valente för sajten eastcoasthockey.se

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

bonava_maj_helsida
mp_eu
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

nationaldag_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

moderaternamaj
varfest_helsida
eu_sap
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

oppning_helsida
rosta_sigtuna2
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

happyhomes_2019

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

defacto_outsider
mp_eu_outsider
v_eu
colorama_april
moderaterna_maj_outsider
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
nrh
oppning_outsider
sh_bovard_out
sap_outsider_eu
bonava_maj_outsider
fme_outsider
nationaldag_out
sh_oppet
connys