arlandagk_panorama

Wings vann toppmötet

Wings svarade för ett riktigt styrkebesked på fredagskvällen när man körde över tvåan Haninge med 6-0: - Idag gör vi det bra över 60 min vilket är första gången denna säsong och ger inte Haninge mycket till chans, uppger tränare Mattias Valente för sajten eastcoasthockey.se

centrum_tvaar

105 åskådare bänkade sig i Pinbackshallen för att se trean Wings mot tvåan Haninge. Efter 60 minuter var placeringarna omvända. Wings körde över Haninge med 6-0 och vann skotten med förkrossande 49-22. 1-0 svarade Simon Nilsson för tidigt i matchen i andra kom tvåan, trean och fyran genom Eric Jacobsson, Johannes Yucel och Filip Wallin. Tidigt i tredje ökade Andreas Svanberg på till 5-0 och Yucel fastställde slutresultatet med 4 minuter kvar att spela.
– Vi är konsekventa i vårt agerande över hela isen och fuskar inte med detaljerna vilket gör oss tunga att möta idag. Många som förtjänar extra beröm idag. Vi tar med oss detta, är lediga imorrn och laddar för en ny vecka med tre matcher, summerade tränare Mattias Valente för sajten eastcoasthockey.se

ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
sangensemble
EXTRA

Sigtunabo ny ordförande i storklubben

Sport En av landets största föreningar, Djurgårdens IF, får sigtunabon Andreas von der Heide som ordförande för alliansstyrelsen: - Det är en stor ära att ha blivit vald att leda Sveriges mest framgångsrika idrottsförening genom tiderna, säger Andreas von der Heide till märsta.nu

defacto_helsida
karby_varme1
nolltaxan

No show-avgift införs

Sport Efter att nolltaxan avskaffats avser kommunledningen nu införa en sk no show-avgift om föreningarna inte dyker upp på bokad tid: - Jag är upprörd och oerhört besviken på hur den moderatledda alliansen styr kommunen. Detta skapar inga bra förutsättningar för alla våra fina föreningar och återigen är det ungdomarna som drabbas, säger Marie Axelsson (S), 2:e vice ordförande i Kommunstyrelsen.

arlandagolf
allsvenskan

Hyllar talangen efter segern

Handboll Skånela svarade för en makalös vändning hemma mot Lindesberg och kunde ta två viktiga poäng i kvaljakten: - Jag skulle vilja hylla Simon Lindberg som knyter ihop säcken på slutet, säger Jimmy Karlsson, tränare.

Skånela tar handbollen till barnen

Handboll Under några års tid har Skånela lyckats nå yngre barn mellan åldrarna 5-8 år för spel i Handbollsskola eller Boll och Lek: - Det handlar om att komma närmare bostaden med verksamheten, säger Håkan Persson, ansvarig för Boll och Lek.

connys

FC Arlanda certifierade av Upplands Fotbollförbund

Fotboll FC Arlanda mottog tidigare i veckan certifieringsdiplom från Upplands Fotbollförbund: - Syftet med certifieringen är att vi kan visa att vi bedriver en seriös verksamhet med kvalitet från knatte till senior, säger Eddie Khalaf, sportchef.

herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Skånela tappade poäng i slutsekunderna i matchen mot Kungälv men har fortsatt allt i egna händer: - Matchen var signifikant för de senaste 6-7 omgångarna, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

defacto_outsider
sh_oppet
karby2
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider