bostadsformedling

Wings vann toppmötet

Wings vann toppmötet mot Strömsbro på söndagen med 5-4 efter straffar.

centrum_artikel

Det började bra för Wings med ledning 1-0, men sen vände hemmalaget Strömsbro på steken och hade 4-1 efter halva matchen. Men Wings fick liv inför sista då Otto Larsson skickade in reducering. I tredje satte sedan Johan Mohlin 4-3 och Marcus Karlsson kvitterade. Förlängningen blev mållös och det krävdes straffar för att skilja lagen åt.

Wingskeepern Richard Mutze-Hvitman räddad 4 av fem straffar och Wings gjorde mål två av fem straffar. Därmed hamnade bonuspoängen i Märsta. Wings leder serien med två poäng före Strömsbro då det återstår sex matcher kvar att spela.

marina_helsida
defacto_helsida
spedition_sigtuna
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
kaa_sigtuna_helsida
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

happyhomes_sommar2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
kaa_outsider
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider