centrum_panorama2020

Wings vann toppmöte

Wings vann toppmötet mot Sollentuna på onsdagskvällen.

centrum_artikel

Wings vann viktiga toppmötet mot Sollentuna med 5-4. Det var en svängig match som Sollentuna ledde med 1-0 och 4-3, Wings kvitterade till 4-4 med 9.34 kvar att spela genom Otto Larsson och segermålet gjorde Johan Mohlin med 5.51 kvar av matchen. Det blev ett hett slut på matchen då Sollentunaspelare rök ihop med Wingsspelarna Pontus Andersson och Niklas Larsson. Domarna dömde ut matchstraff till Sollentunas Simon Brännvall.

I målet räddade Andrej Vasiljevic 39 av 43 skott. Wings övriga mål gjordes av Hedin, Lööw, Jacobsson och Larsson. Närmast för Wings väntar match mot Hanviken hemma i Märsta på fredag kväll.

sommarlov_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
studenten2020_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

swedol_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider