centrum_panorama2020

Wings vann toppmöte

Wings vann toppmötet mot Sollentuna på onsdagskvällen.

centrum_artikel

Wings vann viktiga toppmötet mot Sollentuna med 5-4. Det var en svängig match som Sollentuna ledde med 1-0 och 4-3, Wings kvitterade till 4-4 med 9.34 kvar att spela genom Otto Larsson och segermålet gjorde Johan Mohlin med 5.51 kvar av matchen. Det blev ett hett slut på matchen då Sollentunaspelare rök ihop med Wingsspelarna Pontus Andersson och Niklas Larsson. Domarna dömde ut matchstraff till Sollentunas Simon Brännvall.

I målet räddade Andrej Vasiljevic 39 av 43 skott. Wings övriga mål gjordes av Hedin, Lööw, Jacobsson och Larsson. Närmast för Wings väntar match mot Hanviken hemma i Märsta på fredag kväll.

happy_homes_mars
aretslarling
centrum_helsida2020

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

teatergrillen_helsida
salong_elisabeth_helsida
sportlov_sigtuna
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

speedy_helsida
connys_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
connys
teatergrillen_outsider