moderat_sommar

Wings vann toppmöte

Wings vann toppmötet mot Sollentuna på onsdagskvällen.

centrum_artikel

Wings vann viktiga toppmötet mot Sollentuna med 5-4. Det var en svängig match som Sollentuna ledde med 1-0 och 4-3, Wings kvitterade till 4-4 med 9.34 kvar att spela genom Otto Larsson och segermålet gjorde Johan Mohlin med 5.51 kvar av matchen. Det blev ett hett slut på matchen då Sollentunaspelare rök ihop med Wingsspelarna Pontus Andersson och Niklas Larsson. Domarna dömde ut matchstraff till Sollentunas Simon Brännvall.

I målet räddade Andrej Vasiljevic 39 av 43 skott. Wings övriga mål gjordes av Hedin, Lööw, Jacobsson och Larsson. Närmast för Wings väntar match mot Hanviken hemma i Märsta på fredag kväll.

helsida_sommarlov
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_outsider
nrh
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider