defacto_pan2020
Foto: Wings/Insändarbild

Wings vann sista matchen

Wings vann på onsdagen sista matchen i serien men det står sedan tidigare klart att man får kvala.

centrum_artikel

Wings vann mot Sollentuna på onsdagskvällen med 3-2 efter mål av Salqvist, Hedin och Harrysson-Karlsson. Matchen var tät och tuff med kvalkaraktär. Redan på söndag inleds kvalet mot Hammarby. Fyra lag i serien får kvala, de två sista åker ur och får spela i Division 2:
– En dålig start från vår sida, men vi jobbar oss in i matchen. Sista perioden spelar vi väldigt bra med pucken och trots att det var mycket boxplay så kan vi avgöra med två minuter kvar. Det var starkt av killarna mentalt och kunna vrida runt matchen och spela hem tre sköna poäng, kommenterar tränare Martin Gudmundsson i Sportbladet.

2020_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

ridskola2020_helsida
connys_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
nrh
dackskiftarna_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider