defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Wings

Wings vann mot Segeltorp

Wings besegrade Segeltorp på söndagen med 4-1.

centrum_artikel

Wings vann med 4-1 mot Segeltorp på söndagen. Men det stod länge 1-1 då Wings hade problem med att sätta pucken i mål. När Tim Friberg kvitterade för Wings 4.52 in i tredje så var det sen islossning. Linus Pellfolk följde upp med 2-1, därefter kom 3-1 och 4-1 efter 14.05 och 15.15. Wings är femma i tabellen efter sju matcher.

Enligt lagledare Peter Matsson var det en match präglad av utvisningar och det var uppförsbacke för Wings. Gästerna tog ledningen 14.38 in i första i en period som Wings drog på sig fyra utvisningar i. Segeltorps mål kom även i power play.

rentawreck_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

speedy_vinter_helsida
Moderaterna_helsida2021
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

connys_helsida
sigtunastad_helsida
dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
rentawreck_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
moderaterna_sigtuna
vardcentral_outsider