moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild

Wings vann mot Kiruna

Wings besegrade Kiruna på lördagskvällen efter att Kiruna anlänt sent till Pinbackshallen.

Kiruna drabbades av ett försenat flyg till Arlanda och matchen fick skjutas upp en stund. Den ovana starttiden 19.00 på en lördag var det nedsläpp. Målskyttet inleddes via Jesper Andersson efter 13.14 i första, ett resultat som stod sig till 10.51 av andra då Christian Blomqvist utökade. Drygt sju minuter senare kom 3-0 genom Isak Sahlqvst. Slutresultatet skrevs till 6-2 och Wings befäster play off plats.
Målen
Christian Blomqvist 2, Jesper Andersson, Nils Vikner, Adam Harrysson-Karlsson och Isak Salqvist
defacto_helsida
marinan_helsida
liber_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

2020_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
marina_outsider
nrh
mp_outsider2022