moderat_sommar

Wings vann mot Hanviken

Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_artikel

Christian Blomqvist gjorde matchens enda mål mellan Hanviken och Wings. Han slog till 13.08 in i andra. Richard Mutze-Hvitman svarade för 26 räddningar och spikade igen kassen. Wings gjorde inte en av sina bästa matcher men tar med sig poängen hem till Märsta. På fredag är det seriefinal mot Strömsbro som är tre poäng bakom Wings. Matchen spelas hemma i Märsta.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

spedition_sigtuna
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommar_sigtuna2020
kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
nrh
kaa_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider