fastpartner_sommar2
Foto: Daniel Iskander

Wings vann E4-derbyt

Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

Wings har fått ordning på spelet senaste veckorna och har börjat vinna matcher. På söndagen kom fjärde seger efter klara 3-0 i E4-derbyt mot rivalen Väsby. Första perioden var mållös men tidigt i andra slog Filip Hedberg till, ett resultat som stod sig till slutet av tredje då Christian Blomqvist ökade på till 2-0 med 3.07 kvar att spela. Pontus Andersson fastställde sedan slutresultatet till 3-0 med en sekund kvar. Nollan gick till Alexander Jirhage som räddade 29 skott inför 230 åskådare.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

sap_valet2018
sportfiskebanner2

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

happy_homes_juli
socialutmarkelse
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

vuxenutbildning2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
yearlingsales
vuxentutbildning
nfc_vinter
objekt2
forskontor
sap_outsider
outsider_moderat
objekt4
sigtunavatten_standard
objekt3
connys
outsider_defacto
val2018