defacto_pan
Foto: Daniel Iskander

Wings vann E4-derbyt

Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

Wings har fått ordning på spelet senaste veckorna och har börjat vinna matcher. På söndagen kom fjärde seger efter klara 3-0 i E4-derbyt mot rivalen Väsby. Första perioden var mållös men tidigt i andra slog Filip Hedberg till, ett resultat som stod sig till slutet av tredje då Christian Blomqvist ökade på till 2-0 med 3.07 kvar att spela. Pontus Andersson fastställde sedan slutresultatet till 3-0 med en sekund kvar. Nollan gick till Alexander Jirhage som räddade 29 skott inför 230 åskådare.

hostfest_centrum
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

nrh
objekt2
objekt4
sportfiske_banner
komvuxq3_4
connys
objekt3
outsider
sigtunavatten_standard
sbrf_sep