sommar

Wings vann derbyt mot Bålsta

Wings vann på tisdagskvällen derbyt mot Bålsta med 4-2.

Wings var numret större än Bålsta och vann med 4-2 inför drygt 150 åskådare i Pinbackshallen. Johan Simons inledde målskyttet efter 16.19 i första, Pontus Andersson ökade på i numerärt överläge i mitten av andra. Bålsta reducerade tidigt i tredje med Wings skickade snabbt in både 3-1 och 4-1 innan Bålsta ordnade 4-2 med fem minuter kvar. Wings vann skotten klart med 42-24 och i Wings kasse räddade Andrej Vasiljevic 22 skott. I och med segern är Wings på kvalplats upp till ettan.

Målen
Simons, Eriksson, Jacobsson, Lundqvist

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

logistik_sigtuna
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

fme_helsida
sommar_centrum
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_outsider
sbrf_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
connys
nrh
fme_outsider