defacto_pan2020
Foto: Wings

Wings vände sent mot Vallentuna

Wings bröt den negativa trenden och vann på söndagen mot Vallentuna.

centrum_artikel

Det har varit en tung månad för Wings med flera förluster och covid-19 i truppen. På fredagen föll man hemma mot Visby och begav sig till match mot Vallentuna borta på söndag. Ett revanschsuget Wings inledde piggt men fick ändå bara 2-2 till första periodpausen. I andra tog Vallentuna ledningen och i det läget såg det inte ljust ut enligt lagledare Peter Mattsson. Vallentuna hade hård press mot Wings stora delar av slutperioden.

Men efter 16.23 kvitterade Wings till 3-3 genom Oscar Pentler, kort därpå satte Rasmus Hedin 4-3. I slutet drabbades Wings av en utvisning och Vallentuna tog ut sin målvakt för att forcera in kvitteringen. Isak Johansson i målet svarade för flera fina räddningar varpå Pentler kunde avgöra i tom kasse med nio sekunder kvar. I tabellen jagar Wings Hanviken om den sista platsen till AllEttan, lag 1-4 i tabellen har skaffat sig en komfortabel ledning ner till lagen i mitten av tabellen.

Målen
Pentler 2, Andersson, Lindström, Hedin

vardcentral_helsida
speedy_vinter_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

happyhomes_sommar2020
Moderaterna_helsida2021
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

sigtunastad_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
dackskiftarna_helsida
2020_helsida
rentawreck_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
moderaterna_sigtuna