moderat_sommar

Wings utklassade Hanviken i hemmapremiär

Wings körde över gästande Hanviken med 8-2 i hemmapremiären.

centrum_artikel

Det var en enkel match för Wings hemma mot Hanviken. Ca 230 åskådare i Pinbackshallen såg när Johan Mohlin satte 1-0 för Wings redan efter 2.04. Pontus Andersson och Otto Larsson följde upp innan paus.

Hanviken reducerade tidigt i andra men Wings gick ändå snabbt upp i 5-1-ledning innan Haninge fick in 5-2 med 3.43 kvar av perioden. Tredje punkterades i samband med Ludvig Wiita-Adamsson skickade in 6-2. Innan matchen var till ända hade Wings satte både 7 och 8-2. Därmed står man på fem av sex möjliga poäng i återkomsten av Hockeyettan. På söndag väntar derby hemma mot Enköping med start 16.00.

brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
kaa_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
studeravidare_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider