moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild/Wings

Wings ute ur Play off

Wings föll med 7-4 mot Boden på fredagskvällen och är därmed ute ur Play off. - Trots allt faller vi med flaggan i topp. Vi möter heltidsproffs med helt andra förutsättningar än oss men vi har lärt oss otroligt mycket denna vår, hälsar lagledare Peter Mattsson.

Det började bra för Wings som redan efter 4-26 fick in ledningsmålet bakom Bodens målvakt i Power play inför 1243 åskådare i Björknäshallen, men sen var det slut på det roliga, Boden gjorde tre obesvarade mål i en stark forcering och inför andra var det 3-1. Wings ryckte upp sig en aning i andra och reducerade, men varpå Boden kunde göra 4-2 efter 6.28. I tredje satte Boden in dolkstötslegenden och ryckte till 6-2. Wings gick all in och fick in två mål till 6-4 med 4.30 kvar att spela. När Wings plockade ut sin målvakt kom 7-4 och spiken i kistan. Därmed är man alltså ute med 2-0 i matcher.

Målen
Blomqvist 2, Lengmo, Kapborg

mp_helsida_april
defacto_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
2020_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

liber_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
connys
sigtuna_vatten_outsider