arlandagk_panorama

Wings upp som serieledare

Efter två raka segrar är Wings nu uppe som serieledare i den jämna tabellen.

centrum_pask

Wings besegrade Eskilstuna Linden i toppmötet med 4-2 och är nu etta i serien tillsammans med Trångsund och Segeltorp. 5 av 6 lag i serien ligger inom två poängs marginal och bara Nacka är nu avsågat med noll poäng.

150 åskådare dök upp i Pinbackshallen och såg Wings vända 0-1 till 2-1 i andra genom Oscar Kallings och Christian Blomqvist. Linden kvitterade i mitten av tredje men kort därpå kom 3-2 från Mattias Johansson och 4-2 i tom kasse med två minuter kvar att spela. Alex Jirhage räddade 21 av 23 skott men Wings lyckades trots stort spelövertag bara få in tre mål på Lindens målvakt John Westermark som räddade hela 44 skott. Närmast väntar match mot Värmdö på onsdag.

centrum_pask_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

ica_pask
sigtunavatten_standard

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

bonava_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

fme_helsida
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

logistik_utbildning
colorama_april2
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

valsta_utveckling

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

happyhomes_2019
sigtunavatten_outsider
colorama_april
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
sh_oppet
bonava_outsider
valsta_utveckling_2