sommar

Wings upp som serieledare

Efter två raka segrar är Wings nu uppe som serieledare i den jämna tabellen.

Wings besegrade Eskilstuna Linden i toppmötet med 4-2 och är nu etta i serien tillsammans med Trångsund och Segeltorp. 5 av 6 lag i serien ligger inom två poängs marginal och bara Nacka är nu avsågat med noll poäng.

150 åskådare dök upp i Pinbackshallen och såg Wings vända 0-1 till 2-1 i andra genom Oscar Kallings och Christian Blomqvist. Linden kvitterade i mitten av tredje men kort därpå kom 3-2 från Mattias Johansson och 4-2 i tom kasse med två minuter kvar att spela. Alex Jirhage räddade 21 av 23 skott men Wings lyckades trots stort spelövertag bara få in tre mål på Lindens målvakt John Westermark som räddade hela 44 skott. Närmast väntar match mot Värmdö på onsdag.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

logistik_sigtuna
sbrf_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sommar_centrum
colorama_april2
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar
defacto_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sportfiske_sommar
connys
colorama_april
defacto_outsider
fme_outsider
sbrf_outsider
nrh