arlandagolf_pan_aug

Wings upp som serieledare

Efter två raka segrar är Wings nu uppe som serieledare i den jämna tabellen.

marstakalaset_artikel

Wings besegrade Eskilstuna Linden i toppmötet med 4-2 och är nu etta i serien tillsammans med Trångsund och Segeltorp. 5 av 6 lag i serien ligger inom två poängs marginal och bara Nacka är nu avsågat med noll poäng.

150 åskådare dök upp i Pinbackshallen och såg Wings vända 0-1 till 2-1 i andra genom Oscar Kallings och Christian Blomqvist. Linden kvitterade i mitten av tredje men kort därpå kom 3-2 från Mattias Johansson och 4-2 i tom kasse med två minuter kvar att spela. Alex Jirhage räddade 21 av 23 skott men Wings lyckades trots stort spelövertag bara få in tre mål på Lindens målvakt John Westermark som räddade hela 44 skott. Närmast väntar match mot Värmdö på onsdag.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

kontor_thaifong
sommar_centrum
colorama_april2
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

miljopris_helsida
marstakalas_helsida
sommar
ica_valsta_choklad

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

miljopris_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh
connys