defacto_pan2020

Wings upp som serieledare

Efter två raka segrar är Wings nu uppe som serieledare i den jämna tabellen.

centrum_artikel

Wings besegrade Eskilstuna Linden i toppmötet med 4-2 och är nu etta i serien tillsammans med Trångsund och Segeltorp. 5 av 6 lag i serien ligger inom två poängs marginal och bara Nacka är nu avsågat med noll poäng.

150 åskådare dök upp i Pinbackshallen och såg Wings vända 0-1 till 2-1 i andra genom Oscar Kallings och Christian Blomqvist. Linden kvitterade i mitten av tredje men kort därpå kom 3-2 från Mattias Johansson och 4-2 i tom kasse med två minuter kvar att spela. Alex Jirhage räddade 21 av 23 skott men Wings lyckades trots stort spelövertag bara få in tre mål på Lindens målvakt John Westermark som räddade hela 44 skott. Närmast väntar match mot Värmdö på onsdag.

marina_helsida
valvet_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
kcbygg_helsida
sommarlov_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studeravidare_helsida
stottasigtuna_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studenten2020_outsider
nrh
sommarlov_outsider
stottasigtuna_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
valvet_outsider