moderat_jul_nyar

Wings upp som serieledare

Efter två raka segrar är Wings nu uppe som serieledare i den jämna tabellen.

Wings besegrade Eskilstuna Linden i toppmötet med 4-2 och är nu etta i serien tillsammans med Trångsund och Segeltorp. 5 av 6 lag i serien ligger inom två poängs marginal och bara Nacka är nu avsågat med noll poäng.

150 åskådare dök upp i Pinbackshallen och såg Wings vända 0-1 till 2-1 i andra genom Oscar Kallings och Christian Blomqvist. Linden kvitterade i mitten av tredje men kort därpå kom 3-2 från Mattias Johansson och 4-2 i tom kasse med två minuter kvar att spela. Alex Jirhage räddade 21 av 23 skott men Wings lyckades trots stort spelövertag bara få in tre mål på Lindens målvakt John Westermark som räddade hela 44 skott. Närmast väntar match mot Värmdö på onsdag.

defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

colorama_jul

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

happyhomes_2019

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider