defacto_pan
Foto: Daniel Iskander/arkiv

Wings upp på säker mark

Wings tog tredje segern i vårserien och kliver därmed över kvalstrecket.

Hammarby besegrades med 3-1 efter en mållös förstaperiod men sen kopplade man grepp i andra, Alexander Lööw skickade in ledningsmålet tidigt i andra och Pavel Brendl fyllde på med sitt fjärde mål i wingströjan kort därpå. Hammarby reducerade i tredje men med 4.16 kvar att spela punkterade Christian Blomqvist matchen i power play. Därmed kliver Wings över kvalstrecket och upp som femma i tabellen, man har två poäng ner till Nacka och fyra till jumbon Hanviken. Fem matcher återstår att spela.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

happyhomes_2019
logistik_sigtuna
sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sigtunavatten_standard
sommar_centrum

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

fme_helsida
sbrf_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

colorama_april2
ica_valsta_choklad

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_outsider
defacto_outsider
connys
sbrf_outsider
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april