arlandagk_panorama
Wings och Rimbo möttes på långfredagenFoto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Wings tuffar på trots ekonomiska problem

Ekonomiskt tyngda Wings hade inga problem att avfärda Rimbo på långfredagen.

centrum_pask

märsta.nu kunde på långfredagen rapportera om att Wings begär rekonstruktion hos Attunda tingsrätt för att reda ut sina skulder på 2,5 miljoner kronor. Under dagen så mötte man Rimbo i ett derby och efter en tillknäppt match målmässigt var det proppen ur i tredje då Wings gick från 1-0 till 5-0 innan Rimbo reducerade med två mål. Frederik Strand fastställde dock slutresultatet med 1.34 kvar. Wings befäster andraplatsen nu i och med att Nacka slog Tumba och därmed säkrade avancemanget. Nu räcker det för Wings att vinan en match av två för att säkra andraplatsen som också kan ge avancemang till ettan.

Målen
Landberg 2, Legleti, Strömgren, Fetkovic, Strand

Målvakt: Rudhage, 25 räddningar

ica_pask
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

colorama_april2
valsta_utveckling

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

bonava_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

fme_helsida
happyhomes_2019
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

sigtunavatten_standard

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

centrum_pask_helsida
fme_outsider
bonava_outsider
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
colorama_april
valsta_utveckling_2
sh_oppet