defacto_pan
Wings och Rimbo möttes på långfredagenFoto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Wings tuffar på trots ekonomiska problem

Ekonomiskt tyngda Wings hade inga problem att avfärda Rimbo på långfredagen.

märsta.nu kunde på långfredagen rapportera om att Wings begär rekonstruktion hos Attunda tingsrätt för att reda ut sina skulder på 2,5 miljoner kronor. Under dagen så mötte man Rimbo i ett derby och efter en tillknäppt match målmässigt var det proppen ur i tredje då Wings gick från 1-0 till 5-0 innan Rimbo reducerade med två mål. Frederik Strand fastställde dock slutresultatet med 1.34 kvar. Wings befäster andraplatsen nu i och med att Nacka slog Tumba och därmed säkrade avancemanget. Nu räcker det för Wings att vinan en match av två för att säkra andraplatsen som också kan ge avancemang till ettan.

Målen
Landberg 2, Legleti, Strömgren, Fetkovic, Strand

Målvakt: Rudhage, 25 räddningar

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

logistik_sigtuna
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

fme_helsida
sigtunavatten_standard

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

colorama_april2
sbrf_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar_centrum
sommar

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_outsider
nrh
sbrf_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
colorama_april